ACE Consulting

Referenssit

Digitaalisen strategian kehitys Fortune 500 yrityksen liiketoimintayksikölle

Automaation ja kompleksien IT systeemien normalisoitumisen myötä kilpailu tuotantoteollisuudessa kovenee, ja tuotantolaitoksen operatiivinen tehokkuus voi olla ratkaiseva tekijä yrityksen pitkäaikaisessa menestyksessä.

Säästöohjelman seurannan koordinointi suurelle pörssiyritykselle

Asiakkaamme oli asettanut seuraavalle kolmelle vuodelle kunnianhimoiset säästötavoitteet. Säästöt realisoidaan yhdistämällä eri  liiketoiminta-alueiden IT tiimit. Isot rakenteelliset muutokset voi tuoda arvaamattomia kustannuksia ja operatiivisia haasteita…

Markkinointistrategian luonti ja sen toteutus Piilaksolaiselle startupille

Jo Pohjois Amerikassa ja Australiassa aktiivinen logistiikka-alan teknologiayritys haluaa puskea myös Euroopan markkinoille, ja on ottanut ensimmäiseksi kohteeksi Suomen.

Uuden osto- ja hankinta-työkalun käyttöönotto kansainväliselle energiayritykselle

Asiakkaan osto- ja hankinta-järjestelmä uusittiin SaaS pohjaiseksi. Entisestä  järjestelmästä puuttui läpinäkyvyys ja systematiikka, tilausten tekeminen ja hallinnointi oli täysin työntekijöiden vastuulla, eikä ollut tehokasta tapaa koordinoida ja seurata tilauksia ja laskuja.

IoT-järjestelmän jatkokehitys ja käytön tuki valmistavan teollisuuden yritykselle

Kasvattaakseen kilpailuetuaan asiakkaamme on kehittänyt Vendor-Managed Inventory (VMI) ja data-analytiikka järjestelmän optimoidakseen omia- sekä asiakkaiden prosesseja. Uuden järjestelmän kehittäminen ja käyttöönotto tuottaa kuitenkin paljon haasteita, sekä kehitys- että käyttöpuolella.

Ota yhteyttä!

Lähetä sähköpostia

[email protected]

Tule käymään

Eerikinkatu, 28 – 9. kerros, 00180 Helsinki


ACE Consulting

Tarvitsetko kumppania, joka oikeasti välittää tavoitteistasi?

Ota yhteyttä ja yhdistämme sinut oikealle asiantuntijalle!