Uninorm

Uninorm-palvelu auttaa yrityksiä parantamaan työhyvinvointia oikeilla tavoilla, jotka ovat merkityksellisiä etätyössä ja koronan aikana. Autamme yrityksiä löytämään uuden toimivan normaalin liiketoiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi unohtamatta yhteisöllisyyttä ja työntekijöitä.

  1. Poikkeusolot ovat todistaneet, että organisaation ja henkilöstön mukautuvuus ovat tulevaisuuden kannalta ehdottomia. Siksi korostamme toiminnassamme tulevaisuuslähtöisyyttä, jotta palvelumme antaa mahdollisimman paljon arvoa.
  2. Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila on muuttanut työelämää pysyvästi ja uuteen tilanteeseen sopeutumisessa tarvitaan uutta tietoa.
  3. Autamme yrityksiä löytämään henkilöstölle sopivia työhyvinvoinnin tapoja uudessa normaalissa.
  1. Kahdeksanhenkinen tiimimme kehittää ja löytää uusia keinoja työhyvinvoinnin tukemiseen teidän kanssanne muutoksen aikakautena.
  2. Luomme ihmislähtöistä ja yhteisölle toimivaa työhyvinvointia keskustelemalla avoimesti ja oivaltamalla yhdessä niin tiimin kesken kuin asiakkaidemme kanssa.
  1. Löydämme uusia työhyvinvoinnin toimintatapoja yrityksellenne prosessimme avulla: tutustuminen, tilannekartoitus, toimenpiteet, jälkipuinti.
  2. Työhyvinvoinnin ratkaisumme tukevat yhteisöllisyyttä, hyvää johtajuutta sekä työntekijöiden itseohjautuvuutta etätyössä.
  3. Yhteinen matkamme alkaa työpajalla, jossa kartoitetaan yhteisönne toiveita, tarpeita ja olemassa olevia toimintatapoja.

Ota yhteyttä

Lähetä sähköpostia [email protected]

Tule käymään Eerikinkatu, 28 – 9. kerros, 00180 Helsinki