ACE Consulting

Digitaalisen strategian kehitys Fortune 500 yrityksen liiketoiminta-yksikölle

Automaation ja kompleksien IT-systeemien normalisoitumisen myötä kilpailu tuotantoteollisuudessa kovenee, ja tuotantolaitoksen operatiivinen tehokkuus voi olla ratkaiseva tekijä yrityksen pitkäaikaisessa menestyksessä. Tuotantoteollisuutta pidetään konservatiivisena alana, jossa saattaa ilmestyä vastarintaa digitalisoitumista kohtaan.

Ota yhteyttä

Vincent Weckström – Business Analyst
S-posti: [email protected]
Puh: +358 440 456 477
Santtu Laivuori

“Kun ACE lähtee tekemään asiakasprojektia meillä on koko organisaatio tukemassa taustalla. Tämä mahdollistaa todella joustavan lähestymistavan ylättävien tilanteiden taklaamiseen”

SANTTU LAIVUORI

Asiakkaan tarve

Asiakkaamme oli asettanut itselleen viisi strategista läpimurtotavoitetta, joista yksi oli digitaalinen edelläkävijyys automaation ja data-analytiikan avulla. Onnistuakseen strategian jalkauttamisessa asiakas tarvitsee:

  • Osaamista sekä digitalisaatiossa että muutosjohtamisessa
  • Sitoutuneen ja täyden fokuksen antavan muutosjohtajan

ACE toi asiantuntijansa avulla projektiin fokusta, intohimoa ja raakaa osaamista, ja hänellä on koko organisaatio taustalla tukemassa.

Toteutus

ACE rakensi viiden vuoden digitalisaatio strategian yhdessä asiakkaan tietohallintojohtajan kanssa. Strategia koostuu viidestä, eri osa-alueita edustavasta, läpimurto-tavoitteesta. Huolimatta siitä, että strategian päämäärä on digitalisaatio, ihmiset ovat silti strategian keskipisteessä. Uskomme vahvasti siihen että ihmiset tuovat isoimman arvon vaikka digitalisaatio/automaatio tarkoittaa vastuun siirtämistä ihmisiltä koneille. Tämän takia pyrimme muutosjohtamisella saamaan ihmiset omaksumaan digitalisaatiota ja ajattelemaan enemmän tietopohjaisesti.

Tulokset – missä olemme nykyhetkessä?

Etenemissuunnitelma on täysin valmis ja ACE tulee tukemaan asiakasta koordinoimalla kokonaisuuden jalkautumista sekä ottamalla vastuun yhden läpimurtotavoitteen toteuttamisessa. Tämä tapahtuu osallistamalla sekä sitouttamalla asiakkaan työntekijöitä muutokseen korkealaatuisten koulutusten kautta.

Ota yhteyttä

Lähetä sähköpostia [email protected]

Tule käymään Eerikinkatu, 28 – 9. kerros, 00180 Helsinki

ACE Consulting

Tarvitsetko kumppania, joka oikeasti välittää tavoitteistasi?

Ota yhteyttä ja yhdistämme sinut oikealle asiantuntijalle!