ACE:n verkosto esittäytyy – Anna Lokki

ACE Consulting

7.6.2021

ACE:n laajasta verkostossa löytyy osaajia kymmeniltä eri aloilta. Yksi verkoston aktiivisimmista jäsenistä on Anna, joka on ACE-uransa aikana ollut osana useita erilaisia asiakasprojekteja ja toiminut ACE:n toimintakulttuurin aktiivisena rakentajana sekä kehittäjänä.

Miten päädyit ACE:lle? 

Päädyin tänne ACE:n vanhan toimarin Valtterin kautta! Tutustuttiin Valtterin kanssa yliopiston purjehdusreissulla ja jäätiin LinkedIn-kavereiksi. Puolitoista vuotta myöhemmin bongasin Valtterin postauksen Linkkarista ja laitoin ihan sokkona viestiä! ACE:n konsepti kiinnosti ja muutaman keskustelun jälkeen kolahti – sillä tiellä yhä!

Millainen on opiskelutaustasi?

Tällä hetkellä odottelen, että Kauppiksen maisterin paperit kilahtaisi postiluukusta. Kauppiksessa oon opiskellut Tieto- ja palvelujohtamista sekä kansainvälistä liiketoimintaa – lisäksi kävin vähän opiskelemassa Teknillisen puolella Bioinfoa! Kauppiksen lisäksi oon tehnyt Helsinki Design Schoolin Design Marketing – tutkinnon, josta nautin tosi paljon – saa nähdä, mitä sitä seuraavaksi keksisi!

Mitä muita töitä olet tehnyt aiemmin? 

Aiemmin oon ollut töissä lastenvaatekaupassa, terveysteknologian viennin ja markkinoinnin sekä vähittäiskaupan konsultoinnin parissa. Lemppari kaikista on silti vapaaehtoishommat opiskelujen ohella, niistä antoisimpana ehdottomasti mentorointiohjelman vetäjänä Women’s Career Networkillä!

Millainen olisi unelmaprojektisi?

Unelmaprojekti olisi varmaan joku terveysalan palveluiden kehittämisprojekti tai sitten projekti diversiteetti ja inkluusio – aiheiden parissa! Mun suurin motivaatio tulee kuitenkin ihmisistä, joten unelmaprojekti voi olla aika mikä vaan, kunhan on unelmatiimi! Jos jotain oon ACE:lla oppinut, niin on, että unelmaprojektit voi olla tosi yllättäviäkin tai sellaisia, josta et unelmaprojektia aluksi povaisi!

Mitä olet oppinut ollessasi ACE:lla? 

No varmasti paljon sellaista mitä en ole edes vielä itsekään ymmärtänyt! Kaiken substanssiosaamisen lisäksi, oon oppinut mielestäni paremmaksi keskustelijaksi ja kuuntelijaksi, oon oppinut kääntämään erilaiset näkemykset voimavaraksi sekä oon kehittynyt oman elämän hallinnassa. Siisteintä musta on, että oon oppinut kaikista eniten kaikkia tosi random isoja ja pieniä taitoja eri acelaisilta!

Miltä maailma näyttää 20 vuoden päästä? 

Maailma näyttää toivottavasti rauhallisemmalta 20 vuoden päästä. Toivoisin, että 20 vuoden päästä ollaan löydetty kestävämpi tapa elää. Toivon myös, että ihmiset voivat paremmin ja arvostavat elämää enemmän, eli tällainen peace & love – toive 20 vuoden päähän!

Mikä on seuraava trendi työelämässä? 

Hyvinvointi! Toivon, että löydän itse balanssin töiden tekemiseen ja voin omalla esimerkillä edistää myös muiden hyvinvointia. Uskon itse vahvasti siihen, että tarvitaan myös rehellisesti aikaa offlinessa, jotta voidaan olla mukavia, aitoja, jaksavia, tehokkaita ja idearikkaita kollegoita toinen toisillemme – tämä on musta ihan super tärkeää nyt ja tulevaisuudessa! Lisäksi osaamispuolella haluaisin syventyä diversiteetti ja inkluusio – aiheisiin ja ruveta parantamaan sitä puolta tämän hetken työelämässä, jonka näen myös todella tärkeäksi aiheeksi alalla kuin alalla!

Kuka on esikuvasi? 

Oi, niitä on monia! Oon ollut onnekas ja päässyt seuraamaan tosi siistejä työelämän esimerkkejä jo nyt töiden ja vapaaehtoishommien kautta. Tällä hetkellä inspiroidun kuitenkin eniten somen välityksellä Annaleena Hakolasta, Minni Väärästä ja mun ihanista kavereista, jotka kukin rokkailee etsiessään omaa paikkaansa työelämässä!

Mitä teet töiden ulkopuolella? 

Vapaa-ajalla oon hurahtanut totaalisesti kaikkeen luonnossa pyörimiseen – mut löytää useimmiten juoksemasta polkuja, kädet mullassa kukkapenkistä tai sienimetsästä! Perheen parissa tai podcast korvissa mökillä on mun happy place!

Anna Lokki

Haluatko kuulla lisää Annan osaamisesta?

Verkostoidu Annan kanssa LinkedInissä!

Ota yhteyttä

Lähetä sähköpostia [email protected]

Tule käymään Eerikinkatu, 28 – 9. kerros, 00180 Helsinki

ACE Consulting

Tarvitsetko kumppania, joka oikeasti välittää tavoitteistasi?

Ota yhteyttä ja yhdistämme sinut oikealle asiantuntijalle!